5 Ocak 2015 Pazartesi

Kule Restoran

Kule Restoran Hatay Harbiye de tepede bir mekan. Süper bir manzarası var. Şehir ayaklarınızın altında resmen. Hem aldığımız tavsiye hemde foursquare de yaptığımız araştırma sonucunda burayı denemeye karar verdik.
Tavsiyeler üzerine önden  Hatay'ın meşhur taze kekik salatasını, yeşil zeytin salatasını ve tereyağlı humusunu, ara sıcak olarak sac oruğunu, ana yemek olarakta tepsi kebabını sipariş ettik. Çalışan personelin tavrı soğuk, ilgisiz ve burnu havada bu noktada ilk eksi puanı aldılar. Kekik salatsında saç çıkınca 2. eksi puanı oradan aldılar. Saçı gösterip değiştirilmesini istediğimizde şef garsonun ilgisiz ne varki dermiş gibi olan tavrı daha da bir negatif etkiledi kanaatimizi ve 3. eksi puanı aldı. Yemekler çok lezzetli olmasına rağmen sıcaklığı ve ilgisi ile tanınan Akdeniz esnafına ters düşen bu tavır o lezzeti alıp götürdü malesef.
Salatlarda sac oruğuda gerçekten lezzetliydi. Ama tepsi yada kağıt kebabı yemek için bundan sonra Hatay merkezde yer alan kasapları tercih edeceğim kesinlikle.
Fiyatlar derseniz kaliteye göre bence yüksekti. Bu arada hiçbir ikramları yok istediğiniz herşey ücrete tabi.
Tereyağlı Humus ve Taze Kekik Salatası

Yeşil Zeytin Salatası ve Mevsim Salatası

Sac Oruğu

Tepsi Kebabı



instagram hesabımda daha fazlasını bulabilirsiniz :) http://instagram.com/bogazinaduskunhatun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder