14 Nisan 2014 Pazartesi

Burger Station

Burger dedin mi artık burger king mc donalds gibi zincirler out olmuşken, el yapımı dolu dolu el yapımı burgerciler in durumda. Bence bu konuda Ankara'da en iyi yer Kentparkta yer alan Burger Story idi, malesef ki kapandı. Özellikle patates kızartmalarını çok özlüyorum. Bence denediğim yerler içinde Burger Story den sonra gelen en iyi burger Burger Station da. 
Burger Station, Atlantis AVM de bahçe tarafında yer almakta. Mekan yerleşim ve dekorasyon olarak gayet hoş. Menü içeriği de gayet geniş. Burger çeşiti bayağı fazla. Bunun yanında salata, makarna ve steak çeşitleri de mevcut. Tatlıları da gayet lezzetli. Burgerler de 140 gr ve 180 gr olmak üzere 2 boy bulunmakta. Tek eleştirim son 2 siparişimin birinde ekmek fazla pişirilmiş ve çok kıtırdı, diğerinde ise soğuktu. Bu konuda ortasını bulmaları lazım :)



Benim burgerler konusunda favorilerim Garlic Mushroom, Tropic ve Italian. Gayet lezzetli ve dolu dolu burgerler. Tabi ki yanında patates kızartması da  mevcut. Ben 140 gramlık menü ile tıka basa doyuyorum. Taze sıkılmış meyve suyu ile süper oluyor. Sonrasında da güzel demlenmiş lezzetli çayları ikramları. Ayrıca paket servisleri mevcut. yemeksepeti.com dan da sipariş verilebilir.

http://4sq.com/LcOrSd
http://www.yelp.com.tr/biz/burger-station-ankara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder