20 Ekim 2014 Pazartesi

Amerika da Ne Yenir? - Ranchos Cocina

San Diego, Kaliforniya da Meksika ekolünü yaşatan bir şehir. Tabi ki yemek kültürü de orayı yansıtmakta. Oraya gitmişken Meksika yemeklerinin tadına bakmadan olmazdı. San Diego Zoo yu gezdikten sonra akşam yemeğinde kendimize ziyafet çekelim dedik. Yelp ve foursquare da yaptığımız araştırma sonucunda hem yorumlar hem puanlama hem de fiyat bakımından Ranchos Cocina ya gitmeye karar verdik. Mekan otantik ve güzel dekore edilmiş. Meksika kültürünü yansıtıyor. Personel cana yakın ve ilgili. Menü çok geniş. Çeşit çeşit burrito, tamale, quesadilla ve bilumum meksika yemekleri var. Tabi ki içecek menüsünde de kokteyller ve meksika biraları :) Tavsiyem combination plates kısmından seçmeniz. Ben burrito seçtim ama trio enchiladas çok güzeldi.Siparişlerimizi verdikten sonra yemekler hazırlanan kadar atıştırmalık olarak salsa sos ile nachos , yanında da tabi ki buzlu su :) nachos tan yedikçe yiyesim geldi desem yalan olmaz.
Nachos ve Salsa Sos

Sonra yemeklerimiz geldi. Porsiyonlar gerçekten çok büyük ve Türkiye de yediğimiz burrito burrito değilmiş kesinlikle :) Tamale'yi çok beğenmedim ama yanımdaki arkadaşlarım trio enchiladas istemişlerdi ve tadına baktığımda gerçekten çok beğendim.
Burrito

 Mekandan servisten ve yemeklerden gerçekten memnun kaldık. Yolunuz düşerse mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

http://ranchoscocina.com/

Bu arada Amerika'ya yaptığımız geziden öznel ve yararlı notlara ulaşmak, tavsiye almak için http://tirtakderinlerde.wordpress.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.Memnun kalacağınızdan eminim ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder